VELDA,

Een gezonde basis voor het leven

Verschillende situaties in het leven kunnen ons natuurlijk evenwicht verstoren. Stress, gebrek aan beweging en/of weinig ontspanning vragen veel van onze geestelijke en lichamelijke energievoorraden. Deze voorraden staan rechtstreeks in verbinding met onze gezondheid en ons welbevinden in het algemeen. Ieder mens heeft dus belang bij optimale energievoorraden.

 

Een onverstoorde slaap van gemiddeld acht uur per dag brengen onze energievoorraden terug op peil. De lengte van deze noodzakelijke periode, laat geen twijfel bestaan over het belang ervan. Iemand van zestig jaar heeft immers twintig jaar in zijn bed doorgebracht.

Onderzoek wijst uit dat 70% van de bevolking regelmatig fysische en psychische problemen ondervind die o.a. veroorzaakt worden door een getesteerde houding van de ruggengraat. De ruggengraat is een zeer fragiel onderdeel van ons lichaam. Het mag niet eenzijdig belast worden: zoals bij het verkeerd dragen van goederen, slecht zitten of het slapen in een slecht bed.

VELDA streeft daarom naar een optimale herstellende rust – in het bijzonder van de wervelkolom – en wilt VELDA u een product bieden dat voor een gezond evenwicht zorgt.