Stressless dealer

Exclusief Stressless dealer in de regio

STRESSLESS

RELAXFAUTEUILS

The Innovators of Comfort

De meest comfortabele meubels ter wereld maken, daar gaan we voor. Wij leveren kwaliteit in al onze materialen, van kern tot bekleding. Scandinavisch design is het erfgoed van onze voorouders, die het vorm hebben gegeven.

In 1971 introduceerde Ekornes de eerste relaxzetel van Stressless. Al snel werd hij bekend om zijn innovatieve functies, subliem comfort en Scandinavische uitstraling. We hebben niet op onze lauweren gerust en Stressless behoort vandaag de dag tot de bekendste meubelmerken ter wereld.

BALANCEADAPT

Subtiel schommelen verhoogt het comfort – het gaat erom de juiste balans te vinden. Met BalanceAdapt wordt de zithoek automatisch aangepast aan de kleinste beweging van uw lichaam.

Video afspelen

PLUS SYSTEEM

De hoofdsteun past zich automatisch aan terwijl u achterover leunt – en ondersteunt uw nek terwijl u leest, tv kijkt en rust. Bovendien krijgt u in alle posities een anatomisch correcte lendensteun.

Video afspelen

GLIDE SYSTEEM

Stel de wrijving van de Stressless-wielen eenmaal in en stel uw zithouding eenvoudig in door uw lichaamsgewicht te gebruiken.