Lampe Berger

De Lampe Berger

Kleuren, stijlen, materialen... Kies degene die bij u past!

Lampe Berger Mr.

Met zijn aparte stijl is deze lamp een echt object voor een mannenhuishouden.

€ 51

Lampe berger Mrs.

Een sobere, mooie Lampe Berger om een modern en elegant interieur subtiel te parfumeren, echt iets voor haar.

€ 51

Muse

Een delicate Lampe Berger van porselein met goudkleurige weelderige en surrealistische motieven van de hand van Jonathan Adler. Een uniek en design item voor een stijlvolle inrichting.

€ 149

Black Crystal

Een nonchalant op maat gemaakt modern parfumobject in elegante kleuren, als eerbetoon aan alle vrouwen.

€ 48

Cercle Onyx

Uit het opgelegde geometrische kader stappen, naar een andere kunstvorm, dat is wat Rozenn Mainguené ons voorstelt met deze Lampe Berger met zijn tijdloze en disruptieve charme.

€ 45

Cercle Prune

Door middel van reliëf en lichtspel wordt de geometrie van de cirkel in een compleet nieuw daglicht gesteld door deze Lampe Berger met zijn zo bijzondere design.

€ 45

Geometry Blue

Beleef een ontspannend moment met deze Lampe Berger, wiens geuren uitnodigen er even tussenuit te gaan.

€ 39,95

Geometry Miel

Verander uw interieur in een zenruimte vol gezelligheid met deze Lampe Geometry, die de atmosfeer met zijn kleur en zijn parfum weet te verwarmen.

€ 39,95

Glaçon Transp

Een Lampe Berger in de vorm van een ijsklontje en zo transparant als water, een absolute en hedendaagse zuiverheid met zuiverende deugden.

€ 39,95

Glaçon Grise

Trakteer uzelf op een verfrissend en subtiel moment met deze Lampe Berger met een pure en natuurlijke geur Thé Blanc Purity.

€ 39,95

Glaçon Rose

Breng een vleugje elegante, stralende en brutale zachtheid in je interieur met deze Lampe Berger en zijn paradijselijke parfum Amour of Hibiscus.

€ 39,95

Glaçon Verte

Een kubusvormige Lampe Berger met afgeronde hoeken die de lucht in uw huis zuivert en geurt met Verbena Zest.

€ 39,95

Alliance Rouge

Een Lampe Berger met een perfecte welving en een sprankelende stijl, voor een gedurfde design inrichting en een kruidige gourmand geursfeer.

€ 39,95

Alliance Blue

Deze eigentijdse Lampe Berger met een uitgesproken karakter weet zijn stijl in uw interieur op te leggen.

€ 39,95

Alliance Violet

Als een Möbiusband symboliseren de ronde vormen van deze Lampe Berger het oneindige en bieden zij u een grenzeloos geurend universum.

€ 39,95

Essentielle ronde

Een rondborstige lamp, een parfum met de geruststellende noten van oranjebloesem: een nieuw ritueel krijgt een plekje in uw dagelijkse leven.

€ 46

Essentielle Carée

Kies voor tijdloosheid met deze Lamp Essentielle met zuiverende zeegeuren, een complete box om kennis te maken met de katalyselamp.

€ 46

Essentielle Ovale

Een ovale Lampe die om en om citrusachtige en aromatische geuren onthullen. Een fris, modern briesje waait door uw huis.

€ 46

Aroma Happy

De kleine dingen in het leven.. Eenvoudige momenten die ons goed doen.. De Lampe Aroma Happy met 180ml huisparfum Aroma Happy Fraîcheur Aquatique opent voor u een betoverend moment van geluk..

€ 39,95

Aroma Energy

Het glinstert, het knettert, het stempelt en het flikkert.. Tezamen met de citrusactige accenten van het 180ml huisparfum Zestes Toniques, zorgt de Lampe Aroma happy voor een verfrissende explosie van energie..

€ 39,95

Aroma Relax

Op zoek naar een ankerplaats.. Een oase van rust.. De Lampe Aroma Relax met 180ml huisparfum Douceur Orientale biedt u en uw interieur de nodige bezittingen om lekker te gaan cocoonen..

€ 39,95

Lampe Berger

De Lampe Berger is een uniek Frans ontwerp met een exclusieve gepatenteerde brander die de lucht zuivert en een ongeëvenaarde geurverspreiding garandeert.

PARFUMVERSPREIDER

Met de elegante zwarte sticks van technisch polymeer wordt het huisparfum snel, intens en langdurig verspreidt en geniet u tot wel acht weken lang van uw favoriete huisparfum.

MIST DIFUSER

De Lampe Berger is een uniek Frans ontwerp met een exclusieve gepatenteerde brander die de lucht zuivert en een ongeëvenaarde geurverspreiding garandeert.

Geurkaarsen

Alle kaarsen zijn ambachtelijk vervaardigd, met de hand gegoten en geparfumeerd. Ze zijn milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd van plantaardige natuurlijke was, zonder kleurstoffen.

AUTO DIFFUSER

Profiteer nog meer van uw favoriete parfum  door uw auto dit accessoire te bieden waarmee deze op stijlvolle wijze geparfumeerd wordt en uw dagelijkse tochtjes een genot worden.

Huis Parfums

Een Huisparfum kiezen is hetzelfde als de decoratie voor uw interieur kiezen. U moet zich afvragen van welke geuren u houdt, welke vertrekken u wilt parfumeren en welke geursferen u wilt creëren.