Auto Diffuser

Profiteer nog meer van uw favoriete parfum door uw auto dit accessoire te bieden waarmee deze op stijlvolle wijze geparfumeerd wordt en uw dagelijkse tochtjes een genot worden.

Mr.

De auto zal lekker ruiken dankzij deze originele autodiffuser met een frisse en houtachtige geur, zeer mannelijk.

€ 17
Mrs.

Voor een glamoureus en sprankelend interieur met een geur om voor te sterven, is deze autodiffuser de perfecte metgezel voor uw reizen.

€ 17
Aroma Energy

Energie.. Een echte oppepper.. Bewijs het tegendeel aan iedereen die beweert dat autoritten saai zijn met het Auto Diffuser Aroma Energy.. Een mandje vol vitaminen..

€ 15,95
Aroma Happy

Beproef uw geluk tijdens uw autoritjes met het Auto Diffuser Aroma Happy dat gevoelens van vreugde en een goed humeur oproept..

€ 15,95
Cercle Pétillance Exquise

Autoritten zijn het juiste moment om even gek te doen, de volumeknop naar rechts te draaien en u te laten meevoeren door deze heerlijke geur!

€ 15,95
Soleil Divin

De zon gaat onder, een lichtstraal schijnt op het raam aan de bestuurderskant en u wordt omgeven door oosterse bloemige geuren.. De tijd lijkt even stil te staan..

€ 16
Graphic
€ 12
Honey Comb
€ 12
Car wheel
€ 12

Lampe Berger

De Lampe Berger is een uniek Frans ontwerp met een exclusieve gepatenteerde brander die de lucht zuivert en een ongeëvenaarde geurverspreiding garandeert.

PARFUMVERSPREIDER

Met de elegante zwarte sticks van technisch polymeer wordt het huisparfum snel, intens en langdurig verspreidt en geniet u tot wel acht weken lang van uw favoriete huisparfum.

MIST DIFUSER

De Lampe Berger is een uniek Frans ontwerp met een exclusieve gepatenteerde brander die de lucht zuivert en een ongeëvenaarde geurverspreiding garandeert.

Geurkaarsen

Alle kaarsen zijn ambachtelijk vervaardigd, met de hand gegoten en geparfumeerd. Ze zijn milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd van plantaardige natuurlijke was, zonder kleurstoffen.

AUTO DIFFUSER

Profiteer nog meer van uw favoriete parfum  door uw auto dit accessoire te bieden waarmee deze op stijlvolle wijze geparfumeerd wordt en uw dagelijkse tochtjes een genot worden.

Huis Parfums

Een Huisparfum kiezen is hetzelfde als de decoratie voor uw interieur kiezen. U moet zich afvragen van welke geuren u houdt, welke vertrekken u wilt parfumeren en welke geursferen u wilt creëren.