eikenhout

Door vloeibare lijnen en bewegingen te creëren is er een zekere subtiele overgang van vorm naar vorm. Één lijn, die haast instinctief op papier werd geschetst tijdens de eerste ontwerpfases, brengt alle elementen van deze massief eiken eettafel samen.

Nexus eettafel

Driehoekige vormen in lagen

Om beweging toe te voegen aan het oppervlak, door driehoekige vormen in lagen te maken en te combineren wordt een interessante compositie van teakhout gecreëerd met een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk. Door meerdere lagen te gebruiken wordt een gevoel van diepte en dynamiek gecreëerd in een ingewikkelde opstelling. Beweging en warmte worden toegevoegd door de natuurlijke eigenschappen van het hout verder te perfectioneren.

Graphic in donker teakhout

Ancestors by Ethnicraft

De Tabwa collectie biedt tijdloze stukken met een minimalistisch silhouet voor een uniek en uitgesproken karakter. Eigentijdse houten meubels worden unieke kunstwerken waarin ieder patroon zorgvuldig is uitgesneden door onze ambachtslieden. De collectie is vernoemd naar de Tabwa cultuur uit Centraal-Afrika en geïnspireerd op hun voorliefde voor lineaire geometrische motieven.